Tjenester


Her er en oversikt over noen av tjenestene vi kan tilby. Er det noen tjenester som ikke står her, så ta gjerne kontakt. Kanskje kan vi hjelpe deg likevel.

Vaktmestertjenester


 

Vi leverer et stort utvalg av vaktmestertjenester. Som eksempel kan vi nevne faste avtaler for:

Sameier, borettslag og næringsbygg

Vi påtar oss alle typer vaktmestertjenester. Ring oss for en befaring så ser vi på hva slags behov som er aktuelle for Deres eiendom. Prøv oss, vi kan garantere god og profesjonell oppfølging for Deres eiendom.

Villa og småhus

For mange er det ikke behov for hjelp mer enn et par timer i uken eller kanskje bare 1-2 timer i måneden, da er vi de første dere bør ringe for et uforpliktende tilbud. Vi utfører alt av vedlikehold, smått og stort.

Eksempel:

 • Sesongarbeid sommer; Gressklipping, luking, klippe busker/trær, kalke/gjødsle, vanne plener/bed (når du er bortreist i ferien) o.l.
 • Sesongarbeid vinter; Måke snø, strø singel, o.l.
 • Bortkjøring av søppel.

  Forespørsel


  Graving


  Med vår gravemaskin og andre redskaper gjør vi både grunnarbeid, grøfting, opparbeidelse av bilveier osv. Ta kontakt for befaring på ditt prosjekt.

  Drenering


  Utbedring av drenering for boliger og næringsbygg.

  Tomtearbeid


  Hele jobben fra utgraving av tomt til ferdig betong gulv.

  Snøbrøyting


  Brøyting strøing til både private og bedrifter. Oppsett av brøytestikker for vinter og nedtaking av brøytestikker før vår.

  Hagevedlikehold


  Alt innen regelmessig vedlikehold, beplanting, ugresskontroll og mye mer.

  Trefelling


  Har du et tre i hagen eller rundt hytta som du rett og slett vil bli kvitt. Vi hjelper deg med en sikker felling av ditt/dine tre.

  Spyling og feiing


  Enten det er fast renhold av uteplassen eller vårrengjøring

  Utleie


  Vi har utleie av 1 stk. Dino 160 xr. Lift med løftehøyde på 16 meter. Ta kontakt for avtale om leie.

  Malearbeid


  Vår egen maler har god kunnskap om både innendørs og utendørs malearbeid. Ta kontakt med oss for et fagmessig utført malearbeid.

  Tilsyn av hytter og hus


  Vi ser etter hytta eller huset når du ikke bruker det. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvilken form for tilsyn du trenger.

  Ta kontakt: 905 40 951